dinoýsos

dinoýsos

dlouho jsem nespatřil dionýsa
se vší parádou v nejlepší formě
skomírá v letargii všedního bytí
hledájíc neustále konečnou esenci
všednost nevšedního je všední
chtělo by to nákej odvaz
syntetuzíjicí nekonečnou existenci
pro slabochy je házet si provaz
když před sebou má spousty dní
a ikdyž se mu zdají k blítí
není zbytí chlastat a fetovat enormě
aby mohla byti duševní analýza
velika vzhledem k svoji potenci
Autor ostuda lidstva, 27.12.2012
Přečteno 555x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okena dělá s lidmi divy..:D

16.03.2013 00:02:21 | whiolet

Tak by mně zajímalo na co si myslel, když si toto psal.

27.12.2012 19:36:28 | teiza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí