Osude!

Osude!

Anotace: Má první básnička inspirována neštěstím mých známých.

Prodírám se tmou,
hledám spravedlnost.
Tu děvku línou,
její prdel zhnilou.
Celou věčnost
ještě nenalezenou.
Snad po narození
hned zavražděná,
černým plamenem spálená,
bez trochy důstojnosti
do urny dána,
v hluboké zemi pohřbená,
nicotou obklopena.

Kdo je ten srdcervoucí vrah?
Je to osud?!

Tak osude vylez a pojď se semnou rvát!!!
už tě dál nenechám srát,
na ty co mám tak rád!
Nebudeš rozhodovat,
co nevinným vezmeš a zmijím dáš!
Na konec světa
pro tebe dojdu,
sprovodím tě ze života,
já spravedlnost budu!

Rozhlédni se kolem mne…
Ty nevinné tváře…

Co snaží se smát,
bolest tím zakrývat,
po nocích slzy utírat.
Hrůznou minulost jsi jim dal,
a nejistou budoucnost,
které musí se bát,
jim dáváš dál,
aby se satan mohl smát.

Mám tolik zlosti pro tebe,
nepomůže ti ani samo nebe.
Pekelným ohněm projdu rád
na konci cesty budu tvůj KAT!

Za tvou hlavu,
slepým bohem zatracen budu,
za ďáblem půjdu.
Pak mě čeká jen tisíc let naříkat
a v bolestech umírat.

Všechnu tíhu světa s sebou si vezmu,
všechny Vaše břímě příjmu.
Za vraždu duši svou ztratím,
v nekonečné tmě se vytratím.

Vše pro krátký pohled do očí,
kde upřímné štěstí uvidím
a s čistým svědomím,
že radost nikdy neskončí,
rád sebe zatratím.

Už musím jít…
Autor Maneo, 26.02.2013
Přečteno 564x
Tipy 3
Poslední tipující: aley
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těžko se na takové básně píše komentář ..je to něco z čeho se člověk musí vypsat jinak by se sám v sobě zbláznil,má to sílu a syrovou výpověď bolesti a všeho toho kolem ..no tady to utnu protože se to opravdu těžko komentuje ale dobře napsané! Jinak tě vítám na modru

26.02.2013 18:35:13 | xoxoxo

Díky moc za tvůj komenář :) Máš naprostou pravdu z toho je potřeba se vypsat jinak se člověk zblázní. Díky za úvítání :)

26.02.2013 18:44:55 | Maneo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí