jaro v mém srdci

jaro v mém srdci

Anotace: jaro v mém srdci přináší změnu

proč  se  cítím ve světe plném lidí

zcela  sám, opuštěn a  mezi druhé nepozván ?

 

kolem mne  usměvavé davy lidí plynou

ale v srdci  mém  je  prázdnota, bol a trápení

 

a ptám se zda to není nějaké znamení

 

že jinou cestu životem zvolit mám

a že se kolem sebe správně nedívám

 

vždyť život tolik krásný může být

stačí jen důležité pochopit

 

a to, že nesmím sobec a egoista být

ale se svým andělem strážným se  poradit

jak jinak svůj život mám žít

 

každý  z nás svého anděla strážného má

ale hodně z nás jej nevnímá

 

on řekl mi,

 

abych šťastný život mohl žít

je potřeba ve svém srdci  lásku a pochopení pro druhé mít

 

je třeba zvednou k nebi svůj zrak

a svoji ruku nastavit

 

a společně s Bohem na cestě života dále jít

pak přijde do srdce klid a mír

a nový smysl bude život mít

 

vždyť přišlo jaro, které  je lásky čas

 

a v  přírodě začíná všechno kvést

a i mně se chce   k nebi vznést

prožít krásné souznění

které celé můj život v radost promění

 

 

 

 

 

Autor jiří slunce, 01.05.2013
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí