už brzy přijde ten den

už brzy přijde ten den

Anotace: čeká nás něco krásného

v dálce stojí smutný kříž

a já přemýšlím zda  najdu v sobě  odvahu jít  k němu blíž

 

tam na kříži je pravda o každém z nás zjevená

až se mi z toho klepou kolena

když vidím kolik nosím v sobě hříchů a vin

a přes to mám šanci jednou v nebi žít

 

těším se až přijde onen slavný den

a nebude to už jen sen

ale realita lidem řečená

a proto se mi stále klepou kolena

už ne strachem ,ale dojetím, že budu

moci držet v objetí

ty co zde jsem měl tolik rád

a budu se moci s nimi zase smát

 

 

Autor jiří slunce, 03.06.2013
Přečteno 565x
Tipy 2
Poslední tipující: Ik, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí