Láska nejvyšší

Láska nejvyšší

Anotace: „Bůh stvořil člověka k obrazu svému“, neboli podle své podoby (Kniha Genesis 1,27) a jeho oko spočívá na každém z nás.

 

 

Jsem skrytý

a přeci lze mě vidět  moje dílo

byť mnohé zmařeno

však něco zbylo

a jazykem mým

hovoří.

Musím se usmívat nad „obrazem svým“

ale nelituji  že dal jsem jim volnost

přestože příliš náruživě se jí chopili

v mlze zabalené v nevědomosti

však vím.

No nic

snad jen     podotknu

Jsem živý     na věky

mám klíče    od záhrobí

ale miluji      je všechny

to mě jisto         jistě zdobí

chci je přeci              zachránit

podle svého               zaslíbení.

Vidím, že               mnozí mě ctí

ano moc                     mě těší

přijímat jejich                  krásnou lásku.

Autor Inna M., 02.07.2013
Přečteno 799x
Tipy 9
Poslední tipující: Ik, VEDz RVAHEs, někdojiný, zdenka, Radhuza, L. Šebestián Borský, Amonasr, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, i tahle se dá kázat evangelium.

28.08.2013 09:35:23 | VEDz RVAHEs

miluje nás všechny...to je to úžasné...

06.07.2013 01:54:17 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí