Ztělesněné vědomí

Ztělesněné vědomí

Anotace: Okusovali ti dva vůbec nějaký jablko nebo jsme se vyvinuli z tlupy lidoopů? A co na to Jan Tleskač. Hostuje ještě v komiksech Štěpána Mareše? =D

Jedno tělo
rovno duše
jedna hlava
a dvě ruce.

V hlavě mozek
kus níž srdce
svoje ego
svírám v ruce.

Pár nohou
uprostřed pták
to je moje tělo
to má bejt můj chrám.

Zlinkovane zkárovanej
nalitej jak dělo
vypleňuju páně dům
pustošim svý tělo.

Nedílná jednota
v ztělesnění božím
bez těla nebudu nic
když se k zemi složí.

Které vyšší síly
roztočily svět
kterej mistr pekař
tkáně těla hnět?

Já a tělo jedno jest
tělo je má duše
hříšné vlhké zpocené
vzešlé z evoluce.
Autor ZENITZERO666, 28.07.2013
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí