Chtěli jsme déšť

Chtěli jsme déšť

Anotace: Stává se, že i Bůh se rozpláče. Kdo ví, na co zrovna myslí?

Chtěli jsme déšť a teď tu máme povodeň.
Slzy z mraků brečí nad naším životem.
To nic není,
to jen pan Bůh nad námi pláče a dává nám co proto.

Kdysi chtěl,
aby byl hezčí svět.
Nebýt tu sám,
to byla jeho zvěst.

A co nyní máme?
Člověku věřit nemůžeš,
každý dělá pro sebe.
Slovu jako láska a čest se říká provize.

Lidé jiní nebudou,
i já budu stejný.

Jen mi, pane můj, sílu dej,
abych dobrým člověkem byl.
A krásnými slovy svůj život naplnil.
Autor Hantec, 04.08.2013
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: XaYa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí