Sedmero

Sedmero

Anotace: ... 37, 38, 39 let (to je Boží věk anebo nadpozemský lék) ...

Já a Ty, společně
prolezem dírou v plotu.
Zase si zvykám na samotu.
Nechci a nemůžu
cítit něco k jedné slečně
a začínám mít dost i mužů.
Bože, já čekám, až se vrátíš
a mé utrpení splatíš
v den, kdy skoncuji se závratí.
Tak vyslyš moji prosbu, TATI!
Autor Inge, 08.08.2013
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí