včera,dnes a zítra?

včera,dnes a zítra?

Anotace: ...

dnešní svět nechce znát tvé jméno
nějak se nehodíš do představ o dokonalosti
představ které si vytvořil člověk
ve své svobodě tvoření

dnešní svět se nechce poučit z chyb
stavět na pevných základech
raději boří
ve své všemohoucnosti

oč jsme jiní
než je tvé jméno
ty jsi věčný
a my věčně hledající

bez nás jsi sám
oč více my bez tebe

dnešní svět nechce znát tvou otevřenost
uzavřený do svých pravd
pravdu nehledá

dnešní svět je stejný jako světy včerejší
krásný ve své svobodě
bolestný ve vlastních vězeních

dnešní svět je stejný jako světy zítřejší
skrze smrt přichází vzkříšení
skrze lásku prozření
Autor zdenka, 26.08.2013
Přečteno 525x
Tipy 8
Poslední tipující: poeta, Avola, Amonasr, Inna M., Isquieasuus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí