Revelation

Revelation

Anotace: Komprimovaná verze novozákoného Janova zjevená

I rozsedl beránek 7. pečeť a za hromového burácení zabečel strašlivým běsem – BÉÉÉ!!!6-BÉÉÉ!!!6-BÉÉÉ!!!6
A andělé zkázy počaly troubit sedmero polnicemi a kštít oheň a síru na hříšná města!!
Za dunivého troubení na koňské hlavy a dutý kočičí ocas se roztžásly hory v apokaliptickém sevření dávivého výdechu šelmy. Byl poslední. - Plný destruktivní energie, vyzařující paprsky ze samotného pekla. Zatím co nad Sodomou tančily Eliášovy ohně své hanebné tance, tak Gomoru bičovaly v křečovité extázi blesky hněvu.
Na znamení věčného zatracení lidstva Bohem, bylo setnuto sedm hlav té šelmy a ty počaly ronit jezero smrti, plné leklých ryb a otrávených řas.
To jezero předznamenávalo slzy bolesti a hříchu.
Ty slzy byly přízní Boha nejvyššího a ta přízeň byla očištění skrze jeho jediného syna. - Ježíše.
A mysl vzlétla o kus výš na křídlach Boží lásky. Ta láska byla to světlo, bolest i slovo - které roztočilo svět – BŮH.
A však ke konečné spáse lidstva zbývá cesty daleké a těžké.
AMEN'S
Autor ZENITZERO666, 20.12.2013
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí