Ve větvoví

Ve větvoví

Anotace: Věnováno stromům.

Zapadnout a poddat se tomu,

s duší plout-podobat se stromu.

 

Kůrou dlaně potříštit,

nechat je tak a stále snít.

 

Větvemi přikrýt si hlavu

a v korunách stát jako v davu.

 

S kořeny v zemi s mechem a travou

držet se otěžemi,mít les pod havou.

 

Větru své vlasy posílat , a lámat se

přec v bouřce rovně stát ,nedat se...

 

Stále jen tak - do konce dní,

než přijde pila , ta první i poslední.

 

Autor Liduška, 12.01.2014
Přečteno 462x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., enigman, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám spoustu dřevěných kámošů na který je pila krátká...

13.01.2014 14:00:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí