v modlitbě

v modlitbě

Anotace: v modlitbě, pane, otevírám své srdce...

v modlitbě, pane, otevírám své srdce
v modlitbě, pane, vstupuješ v můj chrám
v modlitbě, pane, v chvějícím se hlase
v modlitbě, pane, nejsem nikdy sám

v mlčení, pane
v usebrání
nacházím tebe
nahotu svou

před tebou stojím
s prázdnou dlaní
naplň mne tebou
láskou svou

chtěl bych být milován
milovat se bojím
chtěl bych být chápán
jsem bez pochopení

pomoz mi, pane
nechť nepromarním
všeho, co dáváš mi
bez mého přičinění

pomoz mi, pane
když pod tíhou klesám
pomoz mi, pane
vždyť tebe mám

pomoz mi, pane
nechť v radosti plesám
pomoz mi, pane
mým prosebným modlitbám

amen.
Autor zdenka, 16.01.2014
Přečteno 574x
Tipy 4
Poslední tipující: jenmravenec, střelkyně1, Jakub Lasak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla se moc krásně!:)

17.01.2014 17:48:31 | střelkyně1

procítěná, osobní a pěkná

16.01.2014 11:02:16 | maryshka

Moc pěkná! :-)

16.01.2014 10:44:12 | Jakub Lasak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí