však věřím

však věřím

Anotace: ...

nechci už slyšet
těch tklivých houslí
pláč
nač všechny nářky
ty jediný odpověď
znáš

k tobě
pozvedám svůj hlas
duši vyprahlou
prosím
vlij mi do žil
víru svou

cosi mě na hrudi pálí
nic ten žár neuhasí
do očí derou se slzy
tonou v pláči

smějí se mi ti
kdož tebou pohrdají
dál v pokoře
se skláním
k tobě
pro naději

pomoz vstát člověku
zlomenému
nést spolu s ním
těžký kříž

klesám pod tíhou
bolavého
však věřím

mnou že nepohrdneš
zkroušený hlas
že vyslyšíš

amen.
Autor zdenka, 26.01.2014
Přečteno 519x
Tipy 9
Poslední tipující: jenmravenec, Inna M., Amonasr, Robin Marnolli, Jana B., Bakchus, jitoush, danaska, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí