Vyhnanci Ráje

Vyhnanci Ráje

Anotace: Ještě jedno jablko poznání? :D

Přebírám si v hlavě
co se nestalo se - stalo
nic není tak nádherné
jak se kdysi zdálo.

Růžové sny lidstva
se v šedi rozpustily
mnohé sny a plány
se na dno potopily.

Jak Titanic před zkázou
žijem si život dál
aniž by jsme tušil
ten ledovec opodál.

Ledovec plnej
zášti a nenávisti
nicota v hlubinách
kde nedá se nic zjistit.

Co bude? Kdy to bude?
Jek to bude dál?
Žijem si svý životy
a vzdálenej je Ráj.

Adame a Evo
řeknu vám to směle
od kousnutí do jablka
jde svět do prdele.

Zpátky do nicoty
z který kdysi vzešel
a mě to nedá
abych to jen tak přešel.

Nepatrnej záblesk
od zrození k smrti
tíživej balvan
co vše živé drtí.
Autor ZENITZERO666, 27.02.2014
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Piví, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí