Zatmění mozku

Zatmění mozku

Anotace: ... ten se božího království dožije ...

Den ze dne se ze mne snažíte udělat trosku,
tak tomu já říkám: zatmění mozku.
Včera vám na mě přišla posila,
aby vypadalo, že jsem se zbláznila!

Už jenom šeptám: "sil mi ubývá a bravó",
nepřišla jsem se jako vy někteří kochat vlastní slávou,
vy, co zavíráte oči nad psy a nad popravou.
S vybranými se sejdu za Ostravou,
někde u lesního potoku nebo studánky.

A teď vám dám 3 hádanky:

1. Když plevel zaplevelí zahradu,
kde hledat pomoc a prosit o radu?

2. Ta, co mě čeká už 2000 let,
nerozezná už petrklíč a ani vlastní růže květ.
Poraďte, co s tím teď?

3. Až naplní se proroctví,
lidé podlehnou hříchu a otroctví.
Tak ale Bůh nechtěl tento Svět,
a proto před pár dny sepsal proseb pět.
Jedna zní jako mafie,
a další tři už pomník Putinovi odkryje.
Tak, kdo z vás bude milosrdný a zabije?
Autor Inge, 20.03.2014
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Provokuje k zamysleniu, pôsobivá

02.10.2021 20:30:14 | gallatea

1. pomůže travex...pak neroste ani plevel...
2. záleží kolik má dioptrií
3. co když to bude obráceně?

21.03.2014 11:46:21 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí