Hledal jsem svého anděla

Hledal jsem svého anděla

Anotace: *

 

Snad se mi schoval za topení,
nevěděl, že se to nedělá.
Nebo už pro mě neměl pochopení,
a já ztratil svého anděla.

 

Bosou nohou rozeznívám šaty popelnic,
kráčím mezi cihlovými půldomky.
Bloudím městem mrtvých večernic,
a z lásky zbyly jen úlomky.

 

Když ticho obarvil pláč malé holčičky,
tužba má zůstala hluboko pod víčky.
Nad malou dívenkou, on nyní klidně stál,
a s lehkostí andělů, poslal mě zase dál.

Autor JR, 18.04.2014
Přečteno 492x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Dreamy, Lasska, básněnka, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy stačí jen málo slov, která poví všechno...moc krásná

18.05.2014 00:42:39 | Lasska

von je sice duben..za kamny prý ještě budem, ale anděla bych tam nehledala
a to nejsem malá...

19.04.2014 15:27:34 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí