ZKLAMÁNÍ

ZKLAMÁNÍ

Anotace: slib Jidáše v hřích se stal...

On dal úkol svému nejmilejšímu…
S těžkým srdcem tento úkol přijal
Vydal se na strašnou cestu pro 30 stříbrných
Splnil, co slíbil, polibkem své srdce zatížil
Osudové rozhodnutí neunesl
Větev jeho smutek žaluje
Nevětší oběť v největší hřích se změnil…
Autor Perseus, 25.04.2014
Přečteno 492x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí