Ďáblovy Okovy

Ďáblovy Okovy

Anotace: Další z mojí tvorby zde na shlédnutí

Jsi spoutaná
V okovech ďábla
má tě ve své moci
Na sklonku černé noci

máš smilné přesvědčení,
že jsi nevěsta Krista
Máš tělo bez poskvrny
V koutě bezhlavá bysta

Půlnoc již odbíjí
Sabat už začíná
u oltáře stojí
s kým ruka tvá se pojí

Ty v rouchu beránčím
Jsi nevěsta oděná
Volá tvé jméno
I sama ozvěna

Antikrista, jehovista, černá víra,
V kotli se vaří hlava netopýra
Satanista, judaista, kdopak tě týrá
Z kotle se vine prastará síra


Má černou duši
Zahnutý nos
na trůnu zpívá
Ti černý kos

Úsvit se blíží
oči se klíží
Přichází den a
odchází zlý sen


Antikrista, jehovista, černá víra,
V kotli se vaří hlava netopýra
Satanista, judaista, kdopak tě týrá
Z kotle se vine prastará síra
Autor The Crow, 05.05.2014
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké dílo... :-) Má v sobě něco zvláštního :-)

10.09.2014 21:50:26 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí