Nejsi

Nejsi

Anotace: ...

Nejsi vítr ani oheň
Nejsi skálou ani mořem.
Nejsi duší ani osudem.
Jsi to, co vládne brkem.

Nemáš strach ani radost.
Nemáš maso ani kost.
Nemáš střechu, jen stírací los.
Jsi to, co nikdy nemá dost.

Nejdeš cestou vyšlapanou.
Jdeš pěšinou strmou.
Co se dále stane,
můj Pane?
Autor Mutum, 26.05.2014
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí