TIše šeptám

TIše šeptám

Anotace: tiše šeptám tvé jméno měsíci i slunci, obláčku, dešti i zemi

Nemluvím, nemůžu, neumím,
blízko tvého těla
slyšet myšlenky smím, sním
pak prohlédnut, ve tmě tvůj stín

jsem pryč a ty jsi tam
kde nejde jít, kam nevkročím

umím? nepláču, nekleju
hraju si, úsměv
zavřu oči sním
probudím se a je tu zase on
ten tmavý stín

zapomenout nechci, neznám a bojím se
že když zapomenu, bude to navždy
nevrátím se a to mě děsí
Autor Cachita, 27.05.2014
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Bakchus, Aiury, Stín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí