LOUTKY

LOUTKY

Anotace: Víra jako virus mysli.

V tom návalu duchovna,
můžeš šlápnout do hovna,
z boty lejno smyješ hravě,
hůře když už ho máš v hlavě.

Chceš li prožít život v rektu,
rychle najdi si svou sektu,
často s Biblí v terénu,
vídám houfy kreténů.

Probuď se a dej se k nám,
já tvůj omyl dobře znám,
rychle přečti Strážnou věž,
ať víš,jakou žiješ lež!

Vymyjí ti mozek lehce,
budeš mít jen prázdno v lebce,
nedostaneš šanci druhou,
už jsi otrok,loutka,sluhou..

Stojíš denně na rohu,
kážeš žvásty o bohu,
stejně včera jak i dnes,
poslušný jsi jako pes.

Tvůj život už dostal smysl,
zadupal jsi svoji mysl,
už jsi jenom napůl živý,
raduje se sektář lživý.

Ať jsi čech či japonec,
už se téšíš na konec,
příkazy vždy plníš hbitě,
ať jsi v nebi prase v žitě.

Tvůj bůh říká divné věci,
máš prý prožít život v kleci,
vzal jsi ho a zahodil,
proto jsi se narodil?

Hare Kršna hare Rama,
zahoď mozek a pojď s náma,
svatá matka,svatý muž,
zahoď rozum a nám služ!

Exotický swámí jistě se ti líbí,
nirvánu a samádhí,do rána ti slíbí,
k tomu mantru,inda jméno,
a jsi jeho,milý Véno...

Příboj života do nás v bouři buší,
do náruče podvodníků žene spousty duší,
neříkej mi příteli,že je to jejich karma,
pravda není slovo,máš ji v srdci...zdarma.
Autor Weylin, 25.06.2014
Přečteno 425x
Tipy 9
Poslední tipující: Judita, Jort, Gorwor, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Pravda není slovo, máš ji v srdci....ZDARMA" :O) Tak to je přesný. Už to víc nepotřebuje. Stačí se ztišit a zeptat sám sebe. ST :O)

25.06.2014 11:49:06 | Tichá meluzína

Tak nějak..

25.06.2014 16:24:05 | Weylin

Tak to nemá chybu! :)

25.06.2014 09:00:21 | Gorwor

Poslední dvě sloky trošku vybíhají z rytmu, ale nevadí - obsah je podstatnější :)

25.06.2014 08:41:15 | Hesiona-Essylt

Ten obsah mi připadal důležitější než forma..:-)a psal jsem to na koleně.:-)

25.06.2014 16:23:34 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí