Tanec bohů

Tanec bohů

Anotace: ...

Když stromy tančí a jejich stíny,
v odrazech blesků každý trochu jiný,
já tančím s nimi v temné noci
tančím a křičím slova moci,
a můj křik se nese bouřnou tmou,
temnými hvozdy pod horou.


Tam na úbočích černých skal,
kde pustým se světem orkán hnal,
i tam jsem tančil mnoho let,
když z ohně jsem tvořil nový svět,
i tam křičel jsem radost svou,
pod klenbou mraků buřlivou.


Až jednou budeš v půli léta,
v bolestech toužit po konci světa,
vykřič svou bezmoc do ticha kolem,
snad zaslechnu tě za svým stolem,
zničím zas svět a v té žhavé kráse,
spolu budem tančit a křičet zase.
Autor Gorwor, 27.06.2014
Přečteno 470x
Tipy 6
Poslední tipující: E., AndreaM, jitoush, Kubský P., Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí