Chladné ohně Svartálfheimu

Chladné ohně Svartálfheimu

Anotace: jen pro informaci - Svartálfheim se čte [svarta:lfhejm]

Kapičky krve z rampouchů k zemi kanou,

pod kladivem álfů zvoní kovadlina.
Jedna z myšlenek, kterou odsunout chci stranou,

je stále živá a stále jiná.

 

Ve stínech světel trpaslíků siluety

smějí se mi, jsem tu host.

Ztratil jsem se mezi světy

a jejich říše mám už dost.

 

"Cestou zpátky potkáš vlka,

kapku krve k pití dej mu.

Povím ti, co pak tě čeká:

Už nikdy neuvidíš chladné ohně Svartálfheimu."

Autor Oxík, 08.10.2014
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí