Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: :)

 

 

    Den je krátký

    noc zas dlouhá,

    mně napadá jen

    myšlenka zimní pouhá.

 

    Větévky s jehličím plné krás,

    nastává nádherný vánoční čas.

   

    Adventní věnec na stole

    s kvartetem barevných svíc,

    mše svatá zní u nás v kostele,

    svolává věřící víc a víc.

 

    Večerní vycházka krajem

    povzbudí prostý lid,

    s láskou koledy zpíváme a hrajem

    přeji všem pohodu a klid.

 

Autor rendus, 30.11.2014
Přečteno 516x
Tipy 3
Poslední tipující: Aida, Kirsten, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já se budu těšit na zapálený svíčky
pro oči i pro jedličky...

30.11.2014 12:17:49 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí