Jericho

Jericho

Anotace: Nedaleko....

Nejsem ten, za koho mě máš
doktor léčí, Boha však postrádáš
blízký je přítel, na dostřel
květ, který spal se otevřel
kdo to změní, že něco je a není
zády k sobě najdem porozumění
mýlím se o sobě samém
hodiny ustrnou v čase daném
řeka zastaví svůj proud
světla zhasnou, do živého tnou
objetí neustup, sklady plné krup
proniknou mraky, zaskřípe ti chrup
knihy se čtou, lanoví slov pnou
ti, co věří, hadrem tváře dřou
rány bolí, archa z černé smoly
deště přicházejí sami, pros o cokoli
šíří se ticho, za kopcem leží Jericho
těžké hradby, tesané pýchou
hrdla mlčí, zpěv nový se učí
sršní černí v úle města hučí
na dosah každá duše na vahách
zapomněli,že jsou jen prach.
Autor Cofin, 09.12.2014
Přečteno 574x
Tipy 8
Poslední tipující: její alter ego, Frr, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..úžasně hutné a hluboké...

09.12.2014 16:13:51 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí