Můj Osude

Můj Osude

Anotace: ...přišla na mne zase jednou slabší chvíle bilanční

...Já tě opouštím
já ti odpouštím můj Osude
co říci jsi chtěl, nestačil
už po nás nezbude
- čas pytlačil si v našich chvílích
mnohé z nich ulovil, utopil
- pohřbili jsme je zaživa
Co zbývá než se rozloučit
odevzdat ti cit, lásku vykoupit si
pro tebe až tu nebudu
- potáhneš mou síť dál, můj brachu
nemám kdy strachu poddat se co bude
až tady nebudeme, vezme si nás zem

Já odpouštím ti cos mi nedal
já opouštím tě, vazale, jinam jdu dál...
Autor jiřička, 02.02.2015
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

balancovat...

03.02.2015 08:53:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí