Dolina Sedmi Hromů

Dolina Sedmi Hromů

Anotace: Jeden z textů na moje cd

Když oblaky k matičce zemi se snáší
tak v dolině Perunovy blesky do skal vráží
Mohutný les rozestoupí se, z něj vychází
lesní můžík který vous má plavý
co pohled má zrádný

Tak tam dole v dolině mohutný boj oba svádí
Hromy blesky černý mrak to Veles ztrácí zrak
houští křoví mohutný Dub
to Veles vyráží Perunovy zub
Je to marná lásky zrada když
dva kamarádi trápí svár

V dolině, tam kde matička Zem
pod vládou Mokoš
rozdává přírodě rozkoš
Tam Nebeský zbrojnoš
sklání svůj zrak

nad padlým Bohem
kde vytýká mu mnoho zrad
Jest zdrcen jeho zradou
z hlavy odebírá korunu zlatou
vstává oči obrací v sloup

nasedává na černý mrak
vyčítá si že jeho přítel
se zachoval jak jedovatý had
Tak končí příběh plný zrad
loučí se s lesním královstvím
Autor The Crow, 06.02.2015
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Dis-Con-Nect-Ted, lexus, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí