Kříšení

Kříšení

Anotace: ..to jsou mi ale veselé Velikonoce

Jdu otevřít - někdo ťuká.
A hle!
Kristovy rány!
a Boží muka...

Raději přilož do kamen,
asi se chvíli ohřejem.
Snad sis přál něčí společnost...!?
Na chvíli,
anebo na věčnost?

Zdržíme se dle tvých potřeb.
Inu,
nachystej si další pohřeb!
Zítra ráno, za svítání
možná přijde!
..zmrtvýchvstání

Ach Bože...
Cože?
Autor el sereno, 05.04.2015
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, AndreaM, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí