Končí starý rok

Končí starý rok

Anotace: blíže se konec roku co se trochu zamyslet?

 

 

Bim bam

Bim bam

hodiny života neúprosně bijí

a nelítostně ubíhá života čas

 

zas o rok je starší každý z nás

a přemýšlí o tom, co čeká nás

v tom čase, který přichází

a zda láska, víra a pokora

v tomto světě neschází

 

vždyť každý z nás ví, že přijde čas

kdy bude nutné své hlavy v pokoře poklonit

před Bohem jenž řídí zemský řád

a zeptá se, co jsi dělal v ten minulý čas

 

měl jsi v srdci lásku, mír

nebo Tě ovládl splín

 

splín touhy slavný a bohatý být

a vše po čem svět touží mít

 

věř, že to je jen velký blud

který uzavře Tvůj životní kruh

až budeš na nebeském soudu stát

a ze svých hříchů se tam kát

 

proto, když  přichází nový rok

změň svůj světoběžný krok

 

otevři mysl i srdce své

lásce, jenž z nebes přichází

a andělé jí k tobě provází

 

když Ježíš pro Tebe otevírá náruč svou

a touží mít i on lásku Tvou

kterou i Ty s ním pak budeš žít

a

naději na věčný život mít

Autor jiří slunce, 30.10.2015
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí