Světlo

Světlo

Anotace: Inspirováno zážitkem v lese

Duše má zbloudilá k světlu chvíli proudila,
paprsek tvůj cestu ukázal mi.
Za ním chtěla sem pak jít,
bez bolesti žít.
Mír a lásku pochopit,
držet se tvé ruky, co chce mi pomoci.
V záři slunce lesa se třpytem světla,
mizí z mojí duše stopy temna.
Tak za tu krásu andělům mým,
posílám ted svůj dík.
Autor lesní víla, 21.11.2015
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí