Nad obzory...

Nad obzory...

Anotace: Lehce apokalyptické téma s nádechem narcismu.

Sbírka: 50 dní Gomory

Nad obzory vzešel dým
A zvuk jak práce kovadlin
Do dáli se nese větrem
Prochází se celým světem

Nad obzory vzešel plamen
Horizont co uhlu kámen
Plane žhnoucí pochodní
Náznak zjevný konce dní

Nad obzory vzešla stvůra
Sirný dech a v chřípí jed
Přináší jen mor a zhoubu
Jméno mé má na čele
Autor Ravena Lupus, 08.02.2016
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí