Božský komplex

Božský komplex

Anotace: Já jsem Svrchovaný...nebo ne? Další zvěsti z polstrované cely.

Sbírka: 50 dní Gomory

Otevřel jsem sedmou pečeť a povolal temné síly
Nechť mi slouží, jsou mi k vůli
Nechť vykonají mou zločinnou touhu
Vždyť slouží mně, Bohu

Bomby z letadel rozčeří vzduch
Nezůstane jediný živý duch
Nezůstane strom, zmizí keř
Pojde člověk, pták, ryba, hmyz i zvěř

Deset přijde jich v Mou říši
Miliardy pozdvihnou otrávenou číši
Miliardy budou zadupány ve svém bolu
Málo bylo rohypnolu
Chci víc!
Autor Ravena Lupus, 15.02.2016
Přečteno 793x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co pak?...

15.02.2016 13:28:00 | enigman

Pak? Už jenom šeď a modrá obloha.

15.02.2016 14:18:58 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí