Pocta Josefu Toufarovi

Pocta Josefu Toufarovi

Anotace: ...a kříž se pohnul

Meandr žíly vyběhl na čele
ztýraného faráře
a kříž se pohnul
Krevní řečiště
vystavené tlaku vyšetřovatele
hrozí fatálním vylitím se z břehů
a kříž se pohnul
Ještě jedna otázka
na rozechvělé tělo
a srdce se roztrhlo
dynamitem křivého obvinění
a kříž se pohnul..
Autor Hannazka, 17.03.2016
Přečteno 506x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Akrij8, enigman, AndreaM, Noc17, Špáďa, kudlankaW, adaj, Nikita44, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí