Pojď ke kříži

Pojď ke kříži

Anotace: ještě je čas


 

Pojď ke kříži,
pojď ke kříži, na kterém byl křižován Tvůj pán
 
pojď ke kříži,
pojď ke kříži, kde zemřel ten, jenž měl te rád
 
pojď ke kříži,
pojď ke kříži, už nemůžeš sám opodál stát
 
pojď ke kříži,
pojď ke kříži , když nastává čas účtování
a podívej se do jeho ran
ve kterých je vidět každý tvůj špatný čin a šrám


pojď ke kříži,
pojď ke kříži, nebo zůstaneš v životě opuštěn a sám


pojď ke kříži, kde chci stát i já

a společně zvolejme, že Ježíš je náš pán
a je to ten, který je do našich srdcí zván

pak nastane čas, kdy už nebudeš v životě sám
ale pod křížem budeme všichni společně radostně stát
a zaslíbení na věčný život z jeho probodených rukou brát.
Autor jiří slunce, 26.03.2016
Přečteno 687x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

netoužít stát s nikým nikde společně, dav je většinou úplně mimo.

27.03.2016 10:28:22 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí