anděl

anděl

Anotace: potkala jsem anděla, ústa má mlčela, mluvil on, řekl, že není spěch, že zná už světa běh.... ře...

potkala jsem anděla,
ústa má mlčela,
mluvil on,
řekl, že není spěch,
že zná už světa běh....
řekl mi, že srdce plné lásky má,
srdce co srdce druhých otvírá...
tak se mnou dlouhou řeč měl,
že na samotu zapomněl...
já lehce jsem ho objala,
své srdce jsem mu podala..
vrátil mi ho zpět,
mám v něm celý svět...
Autor niki, 16.05.2016
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí