Rozbřesk

Rozbřesk

Anotace: Rozbřesk Bouře utichlaA láska skrze to ticho sršíOtcův d...

Rozbřesk

Bouře utichla
A láska skrze to ticho srší
Otcův dar
Abychom viděli skrze naše starosti
Aby nás vedl dál
Tou Cestu, 
Kterou před nás svou rukou zasel
Po ní budeme kráčet a neupadneme
Chladná zima za rohem čeká
Sníh možná oslepí náš zrak
Možná nebudeme natolik silní, abychom tu cestu ušli sami
Cítím zase stíny jak zápasý s moji duši
Nechám, ať mě rvou
Nemám sílu postavit se jim sám
Proto volám k horám 
Tam kde přebývá Náčelník
V kouři jeho dýmky jsem našel v srdci mír
Ulehám na vyprahlé pustině a čekám, až Náčelníkův vítr posílí mé kroky

Autor Portos-Edgar, 01.08.2016
Přečteno 416x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super. Moc povedené:)

01.08.2016 16:37:11 | Katka J.

Ď

04.08.2016 22:27:03 | Portos-Edgar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí