Já láskou žil jsem dlouhý čas

Já láskou žil jsem dlouhý čas

Anotace: Vzpomínka na veršotepárnu: Tercina na zadaná slova DEN KROK LÁSKA BLESK VODA.


Já láskou žil jsem dlouhý čas
s ní v srdci šťasten byl,
věřím, že navrací se zas

a zbývá mi dost sil
bych novým směrem napřel krok,
co zasel jsem i v klas

dozraje dříve, než-li rok
uplyne v pilném snažení,
jak báseň plná krásných slok.

Já věřím stále, vážení,
že život skrývá šancí dost
jež jako blesk jej promění…

Nač brát si ohlodanou kost,
když stehno se nám nabízí,
na němž je masa štěstí dost?

Snad vhodný den je pro vizi,
že živou vodou stane se,
pramen, co láska nabízí!

 
Autor Kozoroh 1, 06.08.2016
Přečteno 561x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Dreamy, Honey_star
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké:)

06.08.2016 14:19:08 | Katka J.

Díky! Ještě tak vědět, kdo mi tu mé dílko chválí...:-)

20.01.2018 17:22:41 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí