Žalobce

Žalobce

Anotace: Lehká primitiva.

Oblek šitý ze slz mraků
Na krku kousek růžence
Nazývejme ho třeba Žalobce
Snášející se na zem jako mor
Valící se z jam a nor
Z hlubin zemských kůr

Žalobce visí nad oblohou
Směle pěje svoje písně
Však místo slov jen plísně
Místo not jen rakovina
A tázající se, čí je vina
Spadl z mraků a nevzlétl
Autor Ravena Lupus, 24.08.2016
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí