Vianočná úvaha

Vianočná úvaha

Anotace: narodenie Ježiša Krista

Sbírka: Pravdy o Bohu

Slávnostne znie polnočný zvon.
Narodil sa -ON.
Syn Boha-slovo Pravdy,
Svetlo sveta-Zeme soľ.
Učilteľ ľudstva dejinami.
ZÁKON do sŕdc ľudí daný.
Ježiš Kristus-Času zlom.

Aký zákon hýbe ľudstvom dnes?
Pyšne, sebecky hľadí do nebies,
skúma Boha, a nevie o tom,
že človek je medzi Ním
a sebou plotom.

Láska Boha k ľudstvu,
to sú Vianoce.
Kým mu človek nedá seba,
a svoje srdce,
je zo stromu Poznania hnilé ovocie.
Autor annav, 19.12.2016
Přečteno 591x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jseš nádherná duchovní, inspirativní bytost:-)

19.12.2016 15:48:50 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí