betlémská hvězda

betlémská hvězda

Anotace: ___

přišli do Betléma králové

Kašpar

Melichar

Baltazar

 

v patnácti                      /ještě puberťák/

zdravím Ježíška

v kostele v jesličkách

nazdar bazar

 

přinesli sebou mudrcové z východu královské dary

zlato

kadidlo

myrhu

 

v dlaních

mám otevřenou

nejkrásnější

knihu

 

kniha knih

schováváš na těle pár pih

nepochopil jsem ještě ani věty nerozvité

jen že Láska přemůže každý hřích

 

chci objevit

na tvém těle

těch pár schovaných

pih

 

Autor Stavák, 08.01.2017
Přečteno 441x
Tipy 7
Poslední tipující: Philogyny1, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi líbí.

08.01.2017 18:52:05 | Philogyny1

Děkuji za návštěvu.

08.01.2017 22:19:50 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí