Motivační

Motivační

Anotace: pro všechny, co se točí jen v kruhu

Můžeš stoupat výše
vždyť křídla už máš
život tvůj se píše
záleží co sobě dáš

Každá vteřina je výhra
hned probuď se a žij
v naději skrývá se víra
plnými doušky život pij

Dokud snad dýcháš
pak má smysl být
vše jen tak vnímáš
však jde to i líp

Teď otěže do rukou vezmi
urči si jasný cíl
nechť jsou volní ti vězni
začni nový svůj díl

Nekňourej a bojuj znovu
zvládneš to já vím
nenech padnou svoji hlavu
kde není už žádný rým

Potkají tě i snad ztráty
bytí není jen vítězství
ovaž si hned ty rány
jen to ti postup zajistí
Autor JenTakNěkdo, 18.01.2017
Přečteno 470x
Tipy 9
Poslední tipující: Ďábel sám, Poetik, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, myslím, že každý, kdo potřebuje povzbudit, toto dílo ocení :)

18.01.2017 21:30:35 | Poetik

Děkuji, jsi milý.

20.01.2017 17:07:48 | JenTakNěkdo

Marťulko, ta je nádherná:-) ST.

18.01.2017 14:24:39 | Tvořilka Lenka

Upřímně děkuji, Lení!

20.01.2017 17:08:16 | JenTakNěkdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí