Beránek

Beránek

Anotace: .

Zapojil jsi mé srdce do celého vesmíru,

nyní je tam silná láska, vyzařuje do celého okolí,

jenom ty jsi navěky Král, jenom tobě patří sláva.

Jsi plný této lásky a teď mám možnost jí cítit.

Ty jsi mě uzdravil, děkuji.


Cítím se jako znovuzrozená,

tvé štěstí je mým požehnáním.
Autor Taya, 27.04.2017
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí