Zvolanie

Zvolanie

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

Či ľudia oslepli?
Či zhlúpol celý svet?
Nevidí, nechápe,
že nad lásku nič viac niet.

Nad lásku k človeku
radostnú, boľavú,
túženú, odvekú.
Danú nám do daru.

Kto nám ju daroval?
Láska sama. BOH.
Zohrej si srdce v nej
a mnohých rozohrej.

Pochop lásky sloh.
Má tisíce slôh.


Anna Vodičková
Autor annav, 08.05.2017
Přečteno 519x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí