Kdepak tě mám?

Kdepak tě mám?

Anotace: bůh mi na chvíli zmizel...

Ztrácím tě v mé mysli,

dostala jsem strach z budoucnosti,

ráda bych šla po správné cestě,

ale klikatí se a někdy si vyberu špatně.



Je mi 27 let, je to již 10 let.
Mám výročí hledání pravé lásky.

Kdo by mohl začít věřit?
Co když je to sen pouze a já sním jen dlouze.

Je to dlouhá cesta k nalezení víry, boha,

hledání lásky, pokory, vděčnosti, laskavosti.


Bojím se, že se objeví má temná stránka,

která by mohla vše hezké proměnit v prach.


Vedl jsi mě a teď jsi mi zmizel.
Bylo to tím, že jsem ti přestala zpívat?

Prosím buď vedle mě.
Zůstaň v mé blízkosti a dohlídni na mě.

Ráda půjdu ve tvé přítomnosti.
Autor Taya, 16.05.2017
Přečteno 601x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí