Niterní

Niterní

Anotace: ...

Světlu se bráním,
temným tunelem jdu sám,
k Bohu se neklaním,
před Satanem neklekám.

Nevěřím v nic,
než v zkaženost lidskou,
jen výstřelem z pistole
lze hlavu mít čistou.

Vždy jen v těžké době
hledáme víru,
válku přejeme tobě,
sami chceme žít v míru.

Vinu hledáme v druhých,
do sebe bojíme se pohledět,
co však skrývá se v nás
někdy je lepší nevědět.
Autor Amoner, 30.05.2017
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí