Andělský chorál

Andělský chorál

Anotace: Náboženská báseň s trochou drsných slov (psáno v tirádě )

Dnes na mně anděl zavolal
jako hospodský notorik sem vrávoral
na varhany které nejsou zahraji chorál
o tom jak sem se k němu zachoval

slyš anděli můj dlouhý chorál
který jest stejně vzrušující orál
však o tom vypráví každý horal
co všechno sem tu zvoral

Andělský chorál nechal sem znít
když nechals mě na zemi uvěznit
musel byh se z něho zbláznit
na varhany směl svou melodii zdůraznit
Autor Petr27, 04.06.2017
Přečteno 573x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

04.06.2017 17:38:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí