Matka všech národů

Matka všech národů

Anotace: O matce která ochraňuje všechny obyvatele planety

Sbírka: Jizerské ozvěny

Hoj slyšte sem matkou všech národů
ochráním vaši zemi i úrodnou půdu
zastavím nezkrocené řeky nataženou dlaní
odteď navždy budu ochránkyní vašich osudů

Jako vaše matka vám daruji
všechnu svojí píli čest a odvahu
své tělo nastavuji proti všemu zlému
abyste mohli žít v něžném blahu

Až povinu všem národům dcery a syny
kteří se všech zastanou napříč planetou
vše špatné rozdrtí nebeské mlýny
až vše zlé před nimi zametou
Autor Petr27, 09.06.2017
Přečteno 632x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí