Chtěl bych…

Chtěl bych…

Anotace: O touze změnit svět

Sbírka: Toužím se stát

Dej mi Bože sílu
snést lásku nešťastnou
dej mi Bože víru
jít další krok, když všechny tak těžké jsou

Dej mi Bože touhu
po každé ráně vstát
ať se v mořích lásky koupu
ať mám všechny rád

Tak mi dej, já tě prosím
dej mi chuť se smát
ať je kdosi
ať umím chápat

Dej mi křídla
ať mohu létat jako pták
a já vzlétnu
a budu létat si jen tak

Rád bych létal
jen tak tiše nad zemí
chci poslouchat
jak Země rámusí

Chtěl bych sedět
sám v korunách stromů
chtěl bych vědět
jaké štěstí připadne kdy a komu

Chtěl bych umět
léčit srdce bolavé
chtěl bych zadat
bytosti nesmělé

Chtěl bych dát
úsměv na potkání
a mít rád
jen tak…aniž měl bych zdání

Chtěl bych lítat
tiše nad zemí
a poslouchat
čím nás zase ohromí

Chtěl bych slyšet
co si Země štěbetá
duši z plyše
ať každý hebkou má

Dej mi možnost
své srdce někomu dát
a já ti dokážu
že mám lidi na světě rád

Dej mi možnost
učinit ať nikoho nebolí smích
chci se činit
dát světu lásku, žádný hřích

Dal bych všechno
za to zlepšit ten tvůj svět
všechno zlato
proměnil bych ve vodu hned

A všem dětem
dal bych pohlazení jejich tátů
a ať t´aime
řekne každý muž ženě své

Utřel bych slzy
dívkám nešťastným
zlámaná srdce
ovázal bych šátkem hedvábným

Dej mi tohle
a nic víc už nebudu chtít
a pak věř mi
budu navždy spokojen žít

Ale zatím
jsem stále obyčejný chlap
a tak platím
za své sny a rád

Přál bych si být
něco víc než jsem
pro lidi žít
dej mi stát se…andělem
Autor osztravak30, 30.06.2017
Přečteno 459x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, škoda jen, že si to nepamatuju

30.06.2017 21:22:08 | osztravak30

Vznešená motlitba:)...možná jsi andělem už byl a teď to zkoušíš jako člověk :)

30.06.2017 04:18:29 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí