Modlitba o chlebu

Modlitba o chlebu

Anotace: Báseň o lásce k božímu daru se zajímavým koncem :) ...

Ach, srdce rozpůlené,jak měkká skýva
božího daru.Co zlátnul v peci
kolik pomazání, křupavé tělo skrýva
upeče se dřív,než stihnu tě vysvléci

Tvá kůže voněla, jako vytažený pecen
jehož vášnivé plameny, jak rusalky hladily
pro kousek kůrky jazýčkem mlsně loudily
noc se tázala, kdy přijde den

Rty vyryté, jak do bochníků křížky
budou líbat krajíc, když začneš jíst
teplo hrálo v domě mrtvé jeptišky
u jejího lóže, modlitbu budeš číst
Autor Petr27, 12.08.2017
Přečteno 620x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doSTal jsi mě překrásné proSTě ST :-))

13.08.2017 13:27:20 | Iva Husárková

¨Díky :)

13.08.2017 13:59:04 | Petr27

já taky :-))

13.08.2017 14:11:05 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí