Cestování sebou

Cestování sebou

Anotace: Škrtí nás svět a osud s námi houpe chtít všechno hned vždy nemusí být hloupé. ...

Škrtí nás svět
a osud s námi houpe
chtít všechno hned
vždy nemusí být hloupé.

Každému chvilku snad
štěstěna vratká přála
strach nepromarnit čas
a radovat se z mála.

Kouzla černých kamenů
a v zimě skřeky havranů
tisíce skrytých pramenů
tíha žulových balvanů.

A plameny
v noci.

Prostor se dá nafouknout
a čas se zastavit dá
do zrcadla nakouknout
a pak být invalida.

Svět je jednoduchý
jako monáda.

Tajemství tíží
a pravda ubližuje
nervové obvody
svoboda přetěžuje.

Dokonalost lidských životů
a jejich výtvorů
je vykoupena kataklyzmatem
předem naprogramovaných robotů
z pekla netvorů
a honbou za zlatem.

Většina písní
hraje na city.
Kdo další se dozví
to, co já i ty
dávno víme.

Matematicky vyloučeno
Bytí
Klepu si na čelo,
které se otevřelo.
Autor Kalidása, 21.08.2017
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nespočteno, nepodtrženo, vyloučeno
si Bytí klepe na čelo.
:)))

22.08.2017 12:09:17 | Slav Milo

Ať se čelo nikdy nezavře. Již egypťané věděli o třetím oku.

21.08.2017 18:10:25 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí